Étkezés

Csoportjaink ellátásáról a tábor saját konyháján gondoskodunk. Menüajánlatunkat minden esetben a csoport vezetőjével egyeztetjük, a heti étlapunkat a vendégek korának és igényének megfelelően állítjuk össze.
Háziasan elkészített ételeket kínálunk, ezen felül, igény szerint speciális menüket (vegetáriánus, lisztérzékeny stb.) is tudunk vendégeink részére biztosítani.

Az ebédlőben egy időben 35-40 fő étkezését tudjuk megoldani, de a kültéri pergola alatt ugyanennyi fő étkezése biztosított.

Az udvaron lévő kemencében ropogós langallót, pizzát és egyéb ellenállhatatlan finomságokat készítünk kérés szerint, a bűnös élvezetek oltárán áldozva.

Önellátást igénylő csoportjaink részére a társalgó-ebédlő részben teljesen felszerelt konyhasarkot biztosítunk eszközökkel együtt (edények,evőeszközök,tányérok,poharak….stb.).

Az önellátó konyha-és eszközhasználat díja egy hetes táboroknál: 5.000 Ft/nap

Önellátó csoportjaink számára biztosítjuk a friss pékáru megrendelésének lehetőségét is, melyet a szállítást megelőző nap 12 óráig adhatnak le telefonon.

Mindezen felül a kültéri főzés lehetőségét is biztosítottuk, a kert végében szalonnasütő helyet, bográcsozó helyet és grillező helyet alakítottunk ki minden igényt kielégítően.

A tábor területén büfé nem üzemel, de a szállástól kb. 50 m-re lévő Tekeresi Csemegében minden megtalálható.
Az étkezésre vonatkozó díjakat az árak menüpont alatt tüntettük fel.

konyha2 konyha3 20140627_180704 Kültéri pergola Kültéri kemence Kép 2011. Orfű 1. 430