Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

A tanév leginkább várt időszaka, az osztálykirándulás. Érdemes ilyenkor olyan helyet keresni, ahol a gyerekek a programok kavalkádjából válogathatnak.

Orfű egy ilyen hely!

BARANYAI VÁRTÚRA:

A környékbeli várak látogatása (Szigetvár, Siklós, Pécsvárad, Szászvár), ahol minden gyerek várkapitány és várkisasszony lehet egy kis kalandozás keretében.

PÉCSI MÚLTFÜRKÉSZÉS:

A mediterrán belvárosban és a Zsolnay Negyedben kutatjuk csoportokban e regényes város múltját, ahol csak egy térkép, egy feladatlap és a társaink segítségére számíthatunk.

TÓ-TÓ:

A tórendszer 5 tava (Orfűi tó, Pécsi-tó, Kovácsszénájai-tó, Abaligeti horgásztó, Herman Ottó-tó), érdekes kirándulásra csábít, ahol a túrák alkalmával egyedülálló természeti környezetben barangolhatunk.

FALUPORTYA ORFŰN:

A program során megismerkedhetünk az orfűi látnivalókkal, a kirándulás végén egy játékos feladatlap kitöltésével rögzítjük a megszerzett tudást.

CSOBBANJUNK!:

Nálunk a fürdőnadrág nemcsak ajánlott, de kötelező is, hiszen a megújult Aquapark,, a Kis- tó strand, a Pécsi-tó szabad strandja, az Abaligeti-tó újra megnyitott strandja kedvezményes belépőkkel, és érdekes programokkal várja a látogatókat. Sőt rossz idő esetén sem „ússzuk meg szárazon”, mert a Magyarhertelendi Termálfürdő a nálunk megszálló vendégek részére különleges kedvezményt biztosít.

CSAK FIATALOSAN!:

Ezt a programok aktív, sportos osztályok részére ajánljuk, akiket untat a városnézés, a túrázás és a sok kulturális program. Az osztályok részére sárkányhajózásra, közös kerékpározásra, kajakozásra, vitorlázásra és kalandos barlangtúrára van lehetőség.

LEVENDULA PORTA ÉS PAJTASZÍNHÁZ:

A múlt békés, értékkel teli világát szeretnénk bemutatni a fiatal korosztálynak. A pajta 200 m2es alapterületén egy 80 m2es, parkettás színpad található. A pajtában kialakított autentikus parasztkonyhában pedig a gyerekek megismerhetik a régi, nagyanyáink által alkalmazott gasztronómiai eljárásokat, eszközöket. Ezen kívül a pajta varázslatos világában a gyerekek kipróbálhatják a régi korok népi játékait is, megismerkedhetnek a falu népszokásaival, és a már megszokott kézműves foglalkozásokon kívül új, érdekes foglalkozásokon vehetnek részt.

Térkép

Elérhetőség

Mecseki Diákszállás

7677 Orfű, Petőfi u. 6.

Tel/Fax: 06-72/534-969

06-30/411-5652, 06-30/9564-302

info@orfu-diakszallas.hu

mecsekidiakszallas@gmail.com

Image film