Színes kaland Orfűn!

A tanév leginkább várt időszaka, az osztálykirándulás. Érdemes ilyenkor olyan helyet keresni, ahol a gyerekek a programok kavalkádjából válogathatnak. Orfű egy ilyen hely!

Osztálykirándulás

Ezt a programok aktív, sportos osztályok részére ajánljuk, akiket untat a városnézés, a túrázás és a sok kulturális program. Az osztályok részére sárkányhajózásra, közös kerékpározásra, kajakozásra, vitorlázásra és kalandos barlangtúrára van lehetőség.

Égig érő tanterem, Madárlátta iskola, ez az Erdei iskola...

Erdei iskola

Szeretném elcsábítani az olvasókat Orfűre, a Dél-Dunántúl legváltozatosabb, természeti értékekben leggazdagabb vidékére, ahol a klíma kiváló, a levegő tiszta, a nagy vízfelületekkel, barlangokkal tarkított táj gyönyörű, a mecseki túraútvonalak és tanösvények izgalmasak és felkészült, lelkiismeretes szakemberek segítik Önt, az erdei iskola megszervezésében.

Az erdei iskola szervezésénél a színhely sajátos atmoszféráját, miliőjét sem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen az erdei iskola egy izgalmas játéktér is egyben, ahol a résztvevők környezethez és egymáshoz való viszonyát is kedvezően befolyásolhatjuk.

A fák közötti tanoda a sok iskolai tudás elmélyítésére, gyakorlati felhasználásra teremt lehetőséget. A személyes élmény és tapasztalatszerzés fontosabb minden „tankönyv-ízű” magyarázatnál. Tábori körülmények között sok olyan játékra, ismeretszerzésre, tapasztalásra nyílik lehetőség, amire egyébként iskolai hétköznapok során nem.

Részletes programunkat kérje az elérhetőségeinken. Szívesen segítünk a programok összeállításában, szervezésében is.

Nyári élmények

Nyári tábor

Családias szállásunkat azoknak a csoportoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a háborítatlan természetet, a vízpartot és a számtalan, színes programot. Itt mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést!

  • Egy hetes táboroknál a kísérők szállásdíját elengedjük (max.2 fő)
  • IFA díjfizetést átvállaljuk
  • Létszámtól és időtartamtól függően egyedi, kedvezményes árakat biztosítunk.

Ők már jártak nálunk

"A legeslegjobb osztálykirándulásunk volt az elmúlt 8 évben. Szuper programok, csodás táj. Imádjuk. Minden osztálytalálkozónkat ide fogjuk szervezni."
8.b osztály
Kossuth Lajos Általános Iskola, Eger

168

osztálykirándulás

4320

vidám diák

75

fő férőhely

65

különféle programlehetőség